CONFESSION // ISOLATION

17:27

Když jsem sama doma, koupím si pytlík brambůrků a celej ho sním a pak brečim, protože mi je mi líto, že jsem prase a nebudu mít nikdy tzv. thigh gap.

Když jsem sama doma, pustim si Pornography od The Cure a pak mi dochází, že jsem přecenila svoje síly, protože jsem strašpytel to album je strašidelný.

Když jsem sama doma, chodím po bytě nahatá a i spím nahatá, protože se mi nechce špinit prádlo a je to vlastně jedno, když v rouše evině nikoho nepohoršuju (kromě lidí v protějším paneláku, který maj' solidní divadýlko, protože standardně zapomínám zatahovat závěsy, když v bytě svítím).

Když jsem sama doma a vzbudím se v noci, orosím se představou, že se kouknu na hodiny a zrovna bude 3:15 a tak se strašně dlouho přesvědčuju, že je to blbost se trefit do tak specifickýho času, a když seberu odvahu a podívám se na mobil, je přesně 3:15.

Když jsem sama doma, strašně si plánuju, kolik toho stihnu do školy a taky domácí práce a něco upéct, jenže pak se koukám na 766480 dílů Nákupnejch maniaček a když mi zavolaj naši nebo můj chlapec, lžu jako když tiskne, že jsem zrovna v procesu dělání něčeho strašně důležitýho.

Když jsem sama doma, bojím se báby, co bydlí vedle v bytě, protože je to bejvalá společnice a má vývod a je zlá a alkoholická a nemocná a proto mám zamknuto na dva západy a klíč v zámku a předstírám, že nejsem doma, před dveřma je postavenej stojan s kosmetikou a kočičí záchod, aby mě to v noci vzbudilo, až se k nám bude dobejvat, ale je to vlastně úplně jedno, protože jednou můj chlapec řekl, že bába umí procházet zdí a určitě nám v noci chodí po bytě.

Když jsem sama doma, tak pomalu piju a každý sousto rozžvýkám stokrát, protože by mi klidně mohlo zaskočit a kdyby mi zaskočilo, tak bych se dusila a pak bych se dost možná udusila a kočka by mě snědla, protože by měla hlad, chuděra.

Když jsem sama doma, nikdy se nekoukám do zrcadla, protože síla myšlenky je mocná a možná by stačilo jen 3x pomyslet na...fuj, fuj, fuj, nemůžu to dopsat, jdu od toho, protože síla myšlenky je mocná a já už na to zase myslim.

Když jsem sama doma, tak jsem nesmírně šťastná, že je tam se mnou aspoň micuška. (Jenže když jsem sama doma, lituju, že jsme micušce dali jméno Rosemary, protože když jsem sama doma, je to prostě děsivý.)


0 reactions